Wie ben ik
Drs. Inge Klein

Na de afronding van mijn studie psychologie in 2009 heb ik meerdere jaren met volwassenen binnen psychiatrische instellingen en in het ziekenhuis gewerkt en binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie. Vanaf 2022 werk ik, naast het werk in een instelling, in mijn eigen praktijk. 

Kwaliteitsregistraties
Klinisch Psycholoog, Gezondheidszorgpsycholoog (Big registratie: 69916587225)
Psychotherapeut (Big registratie: 89916587216)
Supervisor cognitief gedragstherapeut, Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt)
Leertherapeut, Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP)

Lidmaatschappen
Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP)
Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP)
Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt)

 

 

Inge Klein