Relatietherapie
Naast individuele psychotherapie weten mensen mij te vinden voor relatietherapie. Ik gebruik hiervoor de IBCT visie, dit is de afkorting van Integrative Behavioral Couples Therapy (geïntegreerde gedragstherapie voor partners met relatieproblemen). Behandeling richt zich op het aanbrengen van een positieve verandering in de manier waarop jullie elkaar beleven en hoe jullie met elkaar omgaan. 

De duur van relatietherapie varieert. Ik werk zo kort mogelijk maar zo lang als nodig met jullie. Relatietherapie heeft een frequentie van 1 keer per week of 1 keer per 2 weken. Ik streef naar een vast tijdstip en ritme. 

Ouderbehandeling
Je kan bij mij terecht voor ouderbehandeling als je tegen moeilijkheden aanloopt in de ontwikkeling en opvoeding van je kind(eren) waar je als ouder of verzorger niet uitkomt. 

Tarieven
Klik hier voor de tarieven. Een verwijzing is niet nodig voor relatietherapie, ouderbegeleiding of overige consultatie. Er is geen vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekeraar. Een sessie duurt 90 minuten.

Aanmelden voor relatietherapie of ouderbegeleiding
Per email of telefonisch (zie Contact). 

Om te bespreken of consultatie bij een andere vraag tot de mogelijkheden behoort, kan vrijblijvend contact opgenomen worden.